ΤΩΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ...
rss twitter Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook

Διακοπή κυκλοφορίας στη Λ. Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ

Διεκόπη το απόγευμα της Παρασκευής η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψους του τελεφερίκ προς το καζίνο, λόγω χιονόπτωσης.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 4 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

Παρίσι: Ενοικίαση ηλεκτρικών μοτοσυκλετών για την αντιμετώπιση τη...

Παρίσι: Ενοικίαση ηλεκτρικών μοτοσυκλετών για την αντιμετώπιση της ρύπανσης

Οι δημοτικές αρχές του Παρισιού ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος βραχυπρόθεσμης ενοικίασης ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, με σκοπό την αντιμετώπιση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας. Η έναρξη του προγράμματος ορίστηκε για το καλοκαίρι, μετά από την ενθαρρυντική επιτυχία μίας τρίμηνης πιλοτικής εφαρμογής, η οποία ακολούθησε τις αρχές αντίστοιχων επιτυχημένων προγραμμάτων ενοικίασης ποδηλάτων σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Κατά τη διάρκεια των τρίμηνων δοκιμών, 1.200 οδηγοί πραγματοποίησαν σχεδόν 4.500 διαδρομές με 50 ηλεκτρικά μηχανάκια, σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας Cityscoot που έχει αναλάβει το έργο. Μάλιστα το 65% των δοκιμαστών δήλωσε πως σκοπεύει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία τακτικά στην καθημερινότητά τους. Οι 1.000 ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, οι οποίες είναι ισοδύναμες με συμβατικά μηχανάκια με κινητήρες 50 κυβικών, θα είναι διαθέσιμες για οποιονδήποτε διαθέτει το κατάλληλο δίπλωμα οδήγησης και έχει ηλικία άνω των 20 ετών. Κράνη και γάντια θα είναι επίσης διαθέσιμα για ενοικίαση. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη κάθε ημέρα από τις 07:00 έως τη 01:00 και οι χρήστες θα ενοικιάζουν τις μοτοσυκλέτες μέσω μίας εφαρμογής στα κινητά τους τηλέφωνα. Η χρέωση έχει οριστεί στα τρία ευρώ για κάθε 15 λεπτά χρήσης, ενώ τα σκούτερ μπορούν να καλύψουν 105 χιλιόμετρα ή πέντε ώρες οδήγησης προτού χρειαστούν επαναφόρτιση οι μπαταρίες τους. Το πρόγραμμα έχει την πλήρη υποστήριξη της δημάρχου του Παρισίου Αν Ινταλγκό, η οποία έχει θέσει ως υψηλότατη προτεραιότητα τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών της γαλλικής πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια της θητείας της.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 4 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

Πολύ θυελλώδεις βοριάδες σαρώνουν το Αιγαίο

Πολύ θυελλώδεις βοριάδες σαρώνουν το Αιγαίο την Παρασκευή 5/2 με τις μεγαλύτερες ριπές έως τις 1300 να καταγράφονται στη Σαμοθράκη με 103 km/h, στο Ακρωτήριο Παξιμάδα Ευβοίας με 95 km/h, στο Καϊμακτσαλάν με 88.5 km/h, στη Μακρινίτσα με 86.9 km/h και στην Πεντέλη και την Πάρνηθα με 80.5 km/h.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 12 ώρες - Αρχείο ειδήσεων

Ξεπέρασαν τα 100 km/h οι νοτιάδες

Ιδιαίτερα ενισχυμένοι κατά τόπους νοτίων διευθύνσεων άνεμοι επικράτησαν την Πέμπτη 4/2, με τις μεγαλύτερες ριπές να καταγράφονται στο Ακρωτήριο Παξιμάδα στην Εύβοια με 101.4 km/h, στη Λίμνη Πλαστήρα με 99.8 km/h, στο Καβοντόρο με 96.6 km/h και στο Μαυρολιθάρι και τη Σαμοθράκη με 72.4 km/h.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές - Αρχείο ειδήσεων

Αξιόλογες βροχές στα δυτικά

Αξιόλογες βροχές εκδηλώθηκαν την Πέμπτη 4/2 στη Δυτική Ελλάδα, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να καταγράφονται στα Λαγκάδια με 39 mm, στο Παναχαϊκό με 37.4 mm, στη Λαμπεία με 37.2 mm, στην Κάτω Χώρα Ναυπακτίας με 25.8 mm, στην Πηνεία με 24.8 mm και στην Ανδρίτσαινα με 24 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές - Αρχείο ειδήσεων

Σημαντική άνοδος των ελάχιστων λόγω των νοτιάδων

Σημαντική άνοδο λόγω των νοτιάδων, παρουσίασαν οι ελάχιστες θερμοκρασίες την Πέμπτη 4/2 στη χώρα μας, με τις χαμηλότερες να καταγράφονται στο Νευροκόπι με 0.7 βαθμούς, στο Παναχαϊκό με 1.9 βαθμούς, στη Βυτίνα με 2 βαθμούς, στο Παρανέστι με 2.1 βαθμούς και στο Καρπενήσι με 2.2 βαθμούς.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές - Αρχείο ειδήσεων

Παραλίγο 25αρια!!

Παραλίγο να πλησιάσουμε την Τετάρτη 3/2 τους 25 βαθμούς Κελσίου στην Κεντρική Ελλάδα, αφού η θερμοκρασία έφτασε στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας και την Κοπαΐδα τους 24.1 βαθμούς.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν - Αρχείο ειδήσεων

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 9°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 7°C, 3 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 4°C, 5 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΑΡΓΟΣ: 4°C, 3 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΑΡΤΑ: 1°C, 2 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΟΛΟΣ: 3°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 6°C, 3 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 10°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 3°C, 3 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 1°C, 2 μποφόρ BA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: 3°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 5°C, 2 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 4°C, 4 μποφόρ Δ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 7°C, 5 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΕΡΚΥΡΑ: 5°C, 3 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗ: -2°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 5°C, 3 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΥΘΗΡΑ: 6°C, 5 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΚΩΣ: 7°C, 8 μποφόρ ΒΔ, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΛΑΜΙΑ: 3°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΛΑΡΙΣΑ: 2°C, 2 μποφόρ Δ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΗΜΝΟΣ: 5°C, 6 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 4°C, 2 μποφόρ BA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ: 7°C, 8 μποφόρ B, ΒΡΟΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 5°C, 7 μποφόρ B, ΒΡΟΧΗ ΝΑΞΟΣ: 7°C, 7 μποφόρ B, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΡΟΣ: 8°C, 7 μποφόρ B, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΤΡΑ: 6°C, 2 μποφόρ Α, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 0°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ: 8°C, 5 μποφόρ B, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΡΟΔΟΣ: 9°C, 7 μποφόρ Δ, ΒΡΟΧΗ ΣΑΜΟΣ: 5°C, 9 μποφόρ B, ΒΡΟΧΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 9°C, 7 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΣΚΥΡΟΣ: 7°C, 7 μποφόρ B, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΤΡΙΠΟΛΗ: 3°C, 2 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: -4°C, 3 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: 5°C, 3 μποφόρ B, ΒΡΟΧΗ ΧΑΝΙΑ: 9°C, 5 μποφόρ B, ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΧΙΟΣ: 4°C, 5 μποφόρ B, ΒΡΟΧΗ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ METEONET
  Πολύ ισχυροι άνεμοι βορειων βορειοδυτικών διευθύνσεων που η ένταση τοιυς φτάνει τα 7 με 8bf στ ανοικτά , και λίγες ψεκάδες κατά διαστήματα είναι η εικόνα του καιρού αυτή την ωρα στην πόλη του λαυρίου με την θερμοκρασία στους 7 βαθμο'υς με την αισθητή στους 2,6 βαθμους η υγρασία στο 76%

  Καταχωρήθηκε πριν 4 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Συννεφιά με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε πριν 17 ώρες
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΒΡΟΧΕΣ METEONET
  Βροχερός ο καιρός στην πόλη του λαυρίου, αυτή την ωρα οι άνεμοι ασθενείς απο νοτιοδυτικές διευθύνσεις , η θερμοκρασία στους ,10,9 βαθμούς ενω η υγρασία στο 93%

  Καταχωρήθηκε πριν 18 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Συννεφιά με την θερμοκρασία στους 10 βαθμού.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ METEONET
  Μεταβολή έχει παρουσιάσει ο καιρός σήμερα στην πόλη του λαυρίου, με αρκετές νεφώσεις και τους ανέμους να έχουν παρουσιάσει ενίσχυση φτάνοντας και τα 5bf απο νότιες διευθύνσεις , η θερμοκρασία στους 14,7 βαθμούς με την υγρασία στο 82%

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΕΛΙ ΛΑΪΛΙΑΣ ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟ
Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 6-2-2016

Βελτίωση του καιρού στα ηπειρωτικά και νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη και τις Κυκλάδες, περιμένουμε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016. Τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 11 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -1 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 5 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στις Ανατολικές Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα πολύ θυελλώδεις, αλλά από το απόγευμα και από τα βόρεια θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.

Ηλιοφάνεια και ψύχρα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 12 ώρες
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ενημέρωση
ΑΡΘΡΑ
Συμβουλές αντιμετώπισης κεραυνών, το φαινόμενο της ομίχλης, οδηγίες προστασίας από τον ήλιο κ.α.
ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΝΕΦΩΝ
Φωτογραφικός άτλαντας και περιγραφή όλων των τύπων νεφών
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μηνιαία μετεωρολογικά δελτία, αναφορές μεγίστων και ελαχίστων θερμοκρασιών, κλιματικά δεδομένα για πόλεις της Ελλάδας κ.α.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά.
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Θησαυρός μετεωρολογικών όρων, όπως βαρομετρικό χαμηλό, αντικυκλώνας, αεροχείμαρρος κ.α.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Υπολογισμός ανατολής, δύσης και διάρκειας ημέρας, μετατροπέας ανέμου και Θερμοκρασίας
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε θέματα γενικότερης αστρονομίας αλλά και κάποια θέματα που σχετίζονται με τον καιρό στους πλανήτες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Επιλογή σημείου πρόγνωσης με γεωγραφικές συντεταγμένες.
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Σάββατο 6/02/2016
Ώρα: 02:00
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
ΠΙΣΤΕΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ »»
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ανοιχτές Από
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 4 22
ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ 01:43 ΨΙΧΑΛΕΣ
ΒΙΛΙΑ 01:42 ΧΙΟΝΙ
ΕΚΑΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 01:40 ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΨΥΧΙΚΟ 01:40 ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΛΑΥΡΙΟ 01:40 ΒΡΟΧΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 01:39 ΒΡΟΧΗ
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤ. 01:39 ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΤΑΤΟΙ 01:34 ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 01:45 ΒΡΟΧΗ
ΠΥΡΑΘΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 01:43 ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΜΕΤΣΟΒΟ -6°C
ΟΡΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ -5°C
ΦΛΩΡΙΝΑ -4°C
ΔΕΣΚΑΤΗ -4°C
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ -3°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ 11°C
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 10°C
ΤΥΜΠΑΚΙ 10°C
ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ 10°C
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 9°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 16-17/01/2016 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 12/2015 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2015
κλικ για δείτε: Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 16-17/01/2016 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 12/2015 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2015
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
2005: Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστεια της Αθήνας. 2006: Χιονοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη.
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 5 ώρες Η310513