rss twitter Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook

Σύννεφο χιονιού καλύπτει το Μπάφαλο

Τη στιγμή που το Μπάφαλο των ΗΠΑ σκεπάζεται από χιόνι, την Τρίτη, δείχνει ένα εντυπωσιακό Time-lapse βίντεο από το ψηλότερο κτήριο της πόλης. Ένα επιβλητικό σύννεφο καλύπτει τη λίμνη Ήρι και στη συνέχεια το Μπάφαλο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Η χιονοθύελλα προκάλεσε αρκετά προβλήματα στην περιοχή, η οποία κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ μέχρι την Τετάρτη περίπου 2 μέτρα χιονιού είχαν σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Εργαζόμενοι στον 31ο όροφο του «Seneca Tower», στο κέντρο του Μπάφαλο, κατέγραψαν με την κάμερά τους τη μανία της φύσης. Για να δείτε το βίντεο πατήστε στη λέξη Πηγή.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 9 ώρες

Προβλήματα από την βροχόπτωση στο Διδυμό...

Προβλήματα από την βροχόπτωση στο Διδυμότειχο

Προβλήματα σημειώθηκαν από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19/11, σε περιοχές που βρίσκονται στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου. Ο σταθμός μας στο Διδυμότειχο κατέγραψε το απόγευμα της Τετάρτης 59 χιλιοστά βροχής, με τα 41 χιλιοστά να καταγράφονται μέσα σε μία ώρα!
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε πριν 18 ώρες

Πρωινά ύψη βροχής την Τετάρτη 19/11/2014

Βροχές και τοπικές καταιγίδες σημειώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες την Τετάρτη 19/11/2014 κυρίως στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας μας. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης, κατεγράφησαν στις περιοχές: Αγία Κυριακή Ιωαννίνων 45.8 mm, Πληκάτι Ιωαννίνων 45 mm, Τύρια Ιωαννίνων 34.8 mm, Καστοριά, Δερβίζιανα Ιωαννίνων, Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς 32.6 mm, Δωδώνη Ιωαννίνων 32.4 mm, Φλώρινα και Αμύνταιο 31.2 mm και Αριδαία 30.4 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε χθές

Η κλιματική αλλαγή προκαλεί περισσότερες...

Η κλιματική αλλαγή προκαλεί περισσότερες αστραπές

Η κλιματική αλλαγή προκαλεί περισσότερες αστραπές, σύμφωνα με νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων του Πανεπιστημίου Μπέρκλι της Καλιφόρνια. Οι αστραπές αποτελούν ένα πολύπλοκο φαινόμενο του οποίου ο μηχανισμός δεν έχει γίνει πλήρως κατανοητός, για αυτό η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε το συνδυασμό δεδομένων βροχοπτώσεων και του “CAPE”, μίας πρότυπης μονάδας μέτρησης της κινητικής ενέργειας που έχουν τα σύννεφα καθώς ανυψώνονται στην ατμόσφαιρα. Οι αστραπές αποτελούν προϊόν των ηλεκτρικών φορτίων που προκαλούνται από τα σωματίδια πάγου διαφορετικών πυκνοτήτων που συγκρούονται στα σύννεφα. Έτσι οι επιστήμονες επέλεξαν να εξετάσουν παράγοντες που είναι αναγκαίοι για να συμβεί μία αστραπή, δηλαδή να υπάρχει αρκετή βροχόπτωση ώστε να σχηματιστεί πάγος, και αρκετή ενέργεια. Το σύστημα αυτό προέβλεψε με 77 τοις εκατό επιτυχία τις αστραπές που έλαβαν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά το 2011. Στη συνέχεια οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα από έντεκα υπάρχοντα κλιματικά μοντέλα για να υπολογίσουν πώς θα μεταβληθούν οι δύο αυτοί παράγοντες από την κλιματική αλλαγή. Παρά το γεγονός ότι η σχέση υπερθέρμανσης και CAPE ακόμα μελετάται, και τα έντεκα μοντέλα υπολόγισαν πως το δεύτερο θα αυξηθεί ως το τέλος του αιώνα, καθώς η κλιματική αλλαγή θα παράγει σύννεφα με ισχυρότερο ανοδικό δυναμικό. Τα παραπάνω δεδομένα σε συνδυασμό με τις προβλέψεις βροχόπτωσης για τις επόμενες δεκαετίες οδήγησαν τον Ντέιβιντ Ρομπς, επικεφαλής της μελέτης να καταλήξει πως «για κάθε δύο αστραπές το 2000, θα υπάρχουν τρεις το 2100». «Με απλά λόγια, η θερμοκρασία τροφοδοτεί τις αστραπές και αφού ο πλανήτης υπερθερμαίνεται θα υπάρχει περισσότερη θερμική ενέργεια να τροφοδοτήσει τα σύννεφα των καταιγίδων, και να κάνει τις καταιγίδες πιο ενεργητικές», πρόσθεσε ο Ρομπς.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 2 μέρες πριν

Οι βροχές της Δευτέρας 17/11/2014

Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης τη Δευτέρα 17/11 σημειώθηκαν στην Ηγουμενίτσα με 45.4 mm, στα Θεοδώριανα με 35 mm, στην Καστοριά με 20.4 mm, στη Βωβούσα Ιωαννίνων με 19.4 mm, στα Δερβίζιανα Ιωαννίνων με 19.2 mm, στη Βέροια και στο Γαρδίκι Τρικάλων με 17 mm και στα Ιωάννινα με 16.2 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Η κλιματική αλλαγή αποσυντονίζει τις μέλ...

Η κλιματική αλλαγή αποσυντονίζει τις μέλισσες

Η αύξηση των μέσων θερμοκρασιών την άνοιξη προκαλεί τις μέλισσες να εκκολάπτουν αυγά νωρίτερα, θέτοντας τις εκτός συγχρονισμού με τα άνθη που γονιμοποιούν, σύμφωνα με νέα μελέτη που δείχνει ότι η αλλαγή του κλίματος επηρεάζει τις σχέσεις μεταξύ ειδών που έχουν εξελιχθεί μαζί κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών. Η επικονίαση από τα έντομα είναι εξαιρετικά σημαντική για πολλά φυτά. Για παράδειγμα τα έντομα είναι υπεύθυνα για την επικονίαση περίπου 80 με 85 τοις εκατό των εμπορεύσιμων καλλιεργειών, αναλογώντας περίπου στο ένα τρίτο της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων. Η επιτυχής γονιμοποίηση εξαρτάται από έντομα που είναι ενεργά την ίδια στιγμή με τα ανθοφόρα φυτά, και για αυτό το λόγο πολλά φυτά έχουν εξελιχθεί ειδικά ώστε να προσελκύουν συγκεκριμένα έντομα. Για παράδειγμα τα λουλούδια του είδους ορχιδέας sphegodes Ophrys μοιάζουν και μυρίζουν παρόμοια με το θηλυκό του κύριου επικονιαστή του, της μέλισσας nigroaenea Andrena. Αυτό ξεγελάει τις αρσενικές μέλισσες, οι οποίες προσπαθούν να ζευγαρώσουν με τα άνθη και μέσω αυτής της διαδικασίας μεταφέρουν τη γύρη της ορχιδέας πετώντας από λουλούδι σε λουλούδι. Ωστόσο η κλιματική αλλαγή έχει αρχίσει να επηρεάζει αυτή τη σχέση μεταξύ φυτού και μέλισσας. Η μέλισσα nigroaenea Andrena φωλιάζει στο έδαφος και σε αντίθεση με τις κοινές μέλισσες δε ζει σε αποικίες, ενώ τα αυγά της εκκολάπτονται αρκετά νωρίς την άνοιξη. Οι Βρετανοί ερευνητές συνέκριναν τις ημερομηνίες δραστηριότητας των μελισσών με τις ημερομηνίες ακμής των ανθών της ορχιδέας, χρησιμοποιώντας μετρήσεις πεδίου από το 1975 ως το 2009, και δεδομένα από μουσεία για τα έτη 1893-2007. Στη συνέχεια αντιπαράθεσαν τα δεδομένα με τις μετρήσεις θερμοκρασίας για την ίδια περίοδο. Η ανάλυσή τους έδειξε πώς οι πιο θερμές ανοιξιάτικες θερμοκρασίες επηρεάζουν περισσότερο τις μέλισσες από ότι τις ορχιδέες, οδηγώντας τα αυγά να εκκολάπτονται αρκετά νωρίτερα. Συγκεκριμένα για κάθε βαθμό Κελσίου παραπάνω, οι αρσενικές μέλισσες εκκολάπτονται εννέα μέρες νωρίτερα και οι θηλυκές δεκαέξι, ενώ αντίθετα οι ορχιδέες ανθίζουν μόνο έξι ημέρες νωρίτερα. Επιπλέον, η αυξημένη θερμοκρασία οδηγεί τις θηλυκές μέλισσες να επωάζονται σε παρόμοιο ρυθμό με τις αρσενικές, αντί αργότερα όπως είναι το κανονικό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες για ζευγάρωμα, μειώνοντας περαιτέρω τις πιθανότητες επικονίασης των φυτών.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 3 μέρες πριν

Ισχυρές βροχές στην Ήπειρο

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, α μεγαλύτερα ύψη βροχής την Κυριακή 16/11 έως τις 2030 έχουν ως εξής: Άρτα 65.4 mm, Ηγουμενίτσα 49.4 mm, Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς Θεσπρωτίας 38 mm, Κομπότι Άρτας 31.8 mm, Πάργα 27 mm και Τσαμαντάς Θεσπρωτίας 24 mm.
ΠΗΓΗ
Kαταχωρήθηκε 4 μέρες πριν

 • ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 15°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ: 13°C, 4 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: 9°C, 3 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΣ: 10°C, 2 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΡΤΑ: 9°C, 2 μποφόρ BA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΒΟΛΟΣ: 10°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 14°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: 16°C, 3 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 8°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ: 5°C, 3 μποφόρ BA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ: 8°C, 2 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: 12°C, 2 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 10°C, 3 μποφόρ Δ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΕΑ - ΤΖΙΑ: 13°C, 5 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ: 13°C, 3 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗ: 2°C, 2 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: 13°C, 3 μποφόρ B, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΥΘΗΡΑ: 15°C, 4 μποφόρ BA, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΩΣ: 15°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΛΑΜΙΑ: 9°C, 3 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ: 7°C, 2 μποφόρ ΝΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΗΜΝΟΣ: 12°C, 3 μποφόρ BA, ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: 11°C, 3 μποφόρ BA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ: 14°C, 4 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: 12°C, 4 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑΞΟΣ: 14°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΡΟΣ: 13°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΤΡΑ: 11°C, 3 μποφόρ NA, ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ: 5°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ: 15°C, 3 μποφόρ B, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΡΟΔΟΣ: 15°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΜΟΣ: 12°C, 4 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: 15°C, 5 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΥΡΟΣ: 13°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΡΙΠΟΛΗ: 6°C, 2 μποφόρ BA, ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΦΛΩΡΙΝΑ: 2°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ: 13°C, 4 μποφόρ ΒΔ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΑΝΙΑ: 16°C, 3 μποφόρ B, ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΧΙΟΣ: 13°C, 4 μποφόρ B, ΚΑΘΑΡΟΣ Χάρτες επικράτειας για όλες τις ώρες πρόγνωσης
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Αττικής
 • Παρατηρήσεις καιρού από τους σταθμούς Κεντρικής Ελλάδος
 • Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Αίθριος καιρός με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε πριν 19 ώρες
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ METEONET
  Αλλαγή του καιρικού σκηνικού σήμερα στην περιοχή της λαυρεωτικής,με την υγρασία να μην βρίσκεται στα υψηλά επίπεδα των προηγούμενων ημερών εξ αιτίας των δυτικών ανέμων, η τιμές της σχετικής υγρασίας αυτή την ωρα είναι στο 56%, ενω η ένταση των ανέμων στα 6bf , η θερμοκρασία στους 17,2 βαθμούς

  Καταχωρήθηκε πριν 20 ώρες
  ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Συννεφιασμένος ουρανός METEONET
  Συννεφιασμένος ουρανός στις 15:30 στην Κοζάνη, αλλά δεν έριξε, παρά μόνο πρωινές ώρες

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Προβλήματα στα Ιωάννινα METEONET
  Προβλήματα προκάλεσε η πρωινή ισχυρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση, ισχυρούς ανέμους και μεγάλη ηλεκτρική δραστηριότητα. Πολλοί δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι και ημιυπόγεια χρειάστηκαν τη συνδρομή της πυροσβεστικής.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΤΑΦΗΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

  Κολινδρός Πιερίας METEONET
  Καταρρακτώδης βροχή με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς.

  Καταχωρήθηκε χθές
  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ

 • ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΕΛΙ ΛΑΪΛΙΑΣ ΦΑΛΑΚΡΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΙΝΑΛΟ
Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 21-11-2014

Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι κατά τόπους αυξημένες στην περιοχή του Αιγαίου, περιμένουμε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και ενισχυμένο βαρδάρη, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανοιχτά σχεδόν θυελλώδεις.

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ: SpellCast Feeds logo
Καταχωρήθηκε: πριν 14 ώρες
13°
φωτορεαλιστική πρόγνωση για: σήμερα
Παρασκευή 21/11/2014
Ώρα: 08:00
Ενημέρωση
ΑΡΘΡΑ
Συμβουλές αντιμετώπισης κεραυνών, το φαινόμενο της ομίχλης, οδηγίες προστασίας από τον ήλιο κ.α.
ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΝΕΦΩΝ
Φωτογραφικός άτλαντας και περιγραφή όλων των τύπων νεφών
ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Μηνιαία μετεωρολογικά δελτία, αναφορές μεγίστων και ελαχίστων θερμοκρασιών, κλιματικά δεδομένα για πόλεις της Ελλάδας κ.α.
ΚΑΙΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Το meteo.gr κατέγραψε τα έντονα καιρικά επεισόδια που επηρέασαν την χώρα μας από το 2001 και μετά.
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
Θησαυρός μετεωρολογικών όρων, όπως βαρομετρικό χαμηλό, αντικυκλώνας, αεροχείμαρρος κ.α.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ
Υπολογισμός ανατολής, δύσης και διάρκειας ημέρας, μετατροπέας ανέμου και Θερμοκρασίας
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην ενότητα αυτή παρουσιάζουμε θέματα γενικότερης αστρονομίας αλλά και κάποια θέματα που σχετίζονται με τον καιρό στους πλανήτες.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΗΜΕΙΟΥ
Επιλογή σημείου πρόγνωσης με γεωγραφικές συντεταγμένες.
Χάρτης METEONET Χάρτης UV
Ιστιοπλοϊκοί χάρτες Πρόγνωση Ύψους Κύματος
Χάρτης Κεραυνών Κάμερες Πεντέλης
Χάρτης Αττικής Χάρτης Ευρώπης
Bing Maps Εργαλεία
ΙΚΑΡΙΑ 03:42 ΨΙΧΑΛΕΣ

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1°C
ΜΕΤΣΟΒΟ 1°C
ΚΟΖΑΝΗ 2°C
ΦΛΩΡΙΝΑ 2°C
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 2°C
ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ
ΧΑΝΙΑ 16°C
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 16°C
ΣΗΤΕΙΑ 16°C
ΓΑΥΔΟΣ 16°C
ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ 16°C
Τα παραπάνω δεδομένα (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ/ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ) αποτελούν προγνώσεις. Για παρατηρήσεις (realtime) πατήστε εδώ
ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2014 Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 23-25/10 ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10/2014
κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 11/2014 κλικ για δείτε: Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 23-25/10 κλικ για δείτε: ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ 10/2014
ΣΑΝ ΣHΜΕΡΑ
1997: Πλημμύρες στη Σητεία.
Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων πριν 7 ώρες Η310513